Lista e termave te perdorura ne faqe

Kompleksi ACR = Aktive Cellular Regenerating Complex
Është përbërës kryesor në të tërë linjën Exclusive të Skincode. Ai bën te mundur mundur ushqyerjen e lekures, zvogelon rrudhat, rrit tonicitetin & fortesine e lekures si dhe permireson qendrueshmerine e saj.
Ne përbërje të tij ka Soyaglycone, nje nxites natyral i kolagjenit qe depëton thellë në lëkurë.  

 

CM-Glukan është përbërës kryesor në të gjithë linjën Essentials të SKINCODE. Falë vetive të tij rigjeneruese ai është përdorur gjatë në produktet farmaceutike për t'i ruajtur dhe kthyer lëkurës shëndetin e saj.

 

Vitamina A
Vitamina B
Beta-karoten
Biotin
Vitamina C
Vitamina D
Vitamina E

Vitamina K
Calcium
Enzima
Fluor
Inofolic
Kolagjen
Kurkuma
Tumerik
Magnesium
Melatonine
Omega 3, 6, 9
Osteoporoze
Proteina 

Selenium
Serotonine
Simeticon
Triptofane
Zinc

Probiotikët janë mikroorganizma të dobishëm për njeriun. Ata gjenden natyralisht në trupin tonë

 

, që janë natyralisht të pranishëm në sistemin e tretjes, duke siguruar ekuilibrin e nevojshëm midis baktereve miqësore dhe patogjene. Ato forcojnë traktin gastrointestinal, duke ndihmuar në tretjen dhe thithjen më të mirë të lëndëve ushqyesve, ndërsa në të njëjtën kohë rrisin veprimin detoksikues të organizmit nga elementët e dëmshëm të futur përmes ushqyerjes.

*Ne jemi duke punuar në mënyrë të vazhdueshme për të përmirësuar cilësinë e shërbimit për klientët tanë. Çdo koment ose sugjerim nga ana juaj vlen shumë per ne. Kështu qe mos harroni të na shkruani me email ose ne rrjetet sociale. Ju faleminderit për besimin tuaj. 😀