Antimoshë

Items 1-32 of 306

Page:

per page
Set Descending Direction
 1. JOUTH LAB - Krem kunder plakjes qe permireson densitetin e lekures, 50ml
  JOUTH LAB - Krem kunder plakjes qe permireson densitetin e lekures, 50ml
  Special Price 4 152 Lekë Regular Price 5 190 Lekë
 2. APIVITA - Serum rigjallerues per konturin e syve, 15ml
  APIVITA - Serum rigjallerues per konturin e syve, 15ml
  Special Price 3 680 Lekë Regular Price 4 600 Lekë
 3. APIVITA - Krem anti age me SPF 30, 40ml
  APIVITA - Krem anti age me SPF 30, 40ml
  Special Price 3 680 Lekë Regular Price 4 600 Lekë
 4. APIVITA - Krem me veti anti age me polifenole rrushi per syte, 15ml
  APIVITA - Krem me veti anti age me polifenole rrushi per syte, 15ml
  Special Price 3 520 Lekë Regular Price 4 400 Lekë
 5. APIVITA - Serum me veti anti age, 30ml
  APIVITA - Serum me veti anti age, 30ml
  Special Price 4 480 Lekë Regular Price 5 600 Lekë
 6. APIVITA - Krem ushqyes me efekt lifting, 50ml
  APIVITA - Krem ushqyes me efekt lifting, 50ml
  Special Price 4 120 Lekë Regular Price 5 150 Lekë
 7. APIVITA - Krem anti age me polifenole rrushi,
  APIVITA - Krem anti age me polifenole rrushi,
  Special Price 3 800 Lekë Regular Price 4 750 Lekë
 8. APIVITA - Serum fluid me peoni per lekura te lodhura, 30ml
  APIVITA - Serum fluid me peoni per lekura te lodhura, 30ml
  Special Price 3 760 Lekë Regular Price 4 700 Lekë
 9. APIVITA - Krem nate detoksifikues kunder plakjes, 50ml
  APIVITA - Krem nate detoksifikues kunder plakjes, 50ml
  Special Price 3 520 Lekë Regular Price 4 400 Lekë
 10. APIVITA - Krem per shenjat e para te lodhjes per syte, 15ml
  APIVITA - Krem per shenjat e para te lodhjes per syte, 15ml
  Special Price 3 040 Lekë Regular Price 3 800 Lekë
 11. APIVITA - Maske sysh me rrush per zbehjen e rrudhave, 2x3ml
  APIVITA - Maske sysh me rrush per zbehjen e rrudhave, 2x3ml
  Special Price 400 Lekë Regular Price 500 Lekë
 12. Sesderma Serum kundër plakjes 30 ml
  Sesderma Serum kundër plakjes 30 ml
  Special Price 4 410 Lekë Regular Price 4 900 Lekë
 13. Sesderma Serum forcues me efekt lifting 30 ml
  Sesderma Serum forcues me efekt lifting 30 ml
  Special Price 4 410 Lekë Regular Price 4 900 Lekë
 14. Sesderma Krem-xhel që nxit elasticitetin e lëkurës 50 ml
  Sesderma Krem-xhel që nxit elasticitetin e lëkurës 50 ml
  Special Price 4 320 Lekë Regular Price 4 800 Lekë
 15. Sesderma Krem lifting për zonën e syve 15 ml
  Sesderma Krem lifting për zonën e syve 15 ml
  Special Price 2 700 Lekë Regular Price 3 000 Lekë
 16. Sesderma Krem lifting 50 ml
  Sesderma Krem lifting 50 ml
  Special Price 4 410 Lekë Regular Price 4 900 Lekë
 17. Sesderma Serum rigjenerues dhe antimoshë 30 ml
  Sesderma Serum rigjenerues dhe antimoshë 30 ml
  Special Price 5 130 Lekë Regular Price 5 700 Lekë
 18. Sesderma Krem rigjenerues 50 ml
  Sesderma Krem rigjenerues 50 ml
  Special Price 4 950 Lekë Regular Price 5 500 Lekë
 19. Sesderma Krem-xhel intensiv rigjenerues dhe antimoshë 50 ml
  Sesderma Krem-xhel intensiv rigjenerues dhe antimoshë 50 ml
  Special Price 4 950 Lekë Regular Price 5 500 Lekë
 20. Sesderma Krem kundër plakjes së konturit të syve 15 ml
  Sesderma Krem kundër plakjes së konturit të syve 15 ml
  Special Price 2 970 Lekë Regular Price 3 300 Lekë
 21. Sesderma Krem kundër plakjes së qafës, fytyrës dhe dekoltesë 50 ml
  Sesderma Krem kundër plakjes së qafës, fytyrës dhe dekoltesë 50 ml
  Special Price 4 230 Lekë Regular Price 4 700 Lekë
 22. Sesderma Xhel me ac.glikolik 15% për lëkurë të yndyrshme 50 ml
  Sesderma Xhel me ac.glikolik 15% për lëkurë të yndyrshme 50 ml
  Special Price 4 680 Lekë Regular Price 5 200 Lekë
 23. Sesderma Krem-xhel me 10% ac.glikolik 50 ml
  Sesderma Krem-xhel me 10% ac.glikolik 50 ml
  Special Price 4 680 Lekë Regular Price 5 200 Lekë
 24. Sesderma Krem-xhel me ac.glikolik 50 ml
  Sesderma Krem-xhel me ac.glikolik 50 ml
  Special Price 4 770 Lekë Regular Price 5 300 Lekë
 25. Sesderma Serum antimoshë me ac.glikolik 30 ml
  Sesderma Serum antimoshë me ac.glikolik 30 ml
  Special Price 4 410 Lekë Regular Price 4 900 Lekë
 26. Sesderma Krem mbushës i rrudhave 50 ml
  Sesderma Krem mbushës i rrudhave 50 ml
  Special Price 5 130 Lekë Regular Price 5 700 Lekë
 27. Sesderma Krem me retinaldehid për konturin e syve 15 ml
  Sesderma Krem me retinaldehid për konturin e syve 15 ml
  Special Price 3 150 Lekë Regular Price 3 500 Lekë
 28. Sesderma Serum kundër plakjes me retinaldehid 30 ml
  Sesderma Serum kundër plakjes me retinaldehid 30 ml
  Special Price 5 220 Lekë Regular Price 5 800 Lekë
 29. Sesderma Krem-xhel me retinaldehid për lëkurë mature 50 ml
  Sesderma Krem-xhel me retinaldehid për lëkurë mature 50 ml
  Special Price 5 040 Lekë Regular Price 5 600 Lekë
 30. Sesderma Krem ushqyes dhe aktivizues i qelizave 50 ml
  Sesderma Krem ushqyes dhe aktivizues i qelizave 50 ml
  Special Price 5 040 Lekë Regular Price 5 600 Lekë
 31. Sesderma Krem antirrudhë për konturin e syve 15 ml
  Sesderma Krem antirrudhë për konturin e syve 15 ml
  Special Price 2 700 Lekë Regular Price 3 000 Lekë
 32. Sesderma Krem rigjenerues kundër rrudhave me 0.25% retinol 30 ml
  Sesderma Krem rigjenerues kundër rrudhave me 0.25% retinol 30 ml
  Special Price 4 230 Lekë Regular Price 4 700 Lekë

Items 1-32 of 306

Page:

per page
Set Descending Direction
*Ne jemi duke punuar në mënyrë të vazhdueshme për të përmirësuar cilësinë e shërbimit për klientët tanë. Çdo koment ose sugjerim nga ana juaj vlen shumë per ne. Kështu qe mos harroni të na shkruani me email ose ne rrjetet sociale. Ju faleminderit për besimin tuaj. 😀