Të rritur

Items 1-32 of 177

Page:

per page
Set Descending Direction
 1. Sesderma Fluid me SPF 50+ 50 ml
  Sesderma Fluid me SPF 50+ 50 ml
  Special Price 2 700 Lekë Regular Price 3 000 Lekë
 2. Sesderma Krem dielli për lëkurë normale SPF 50+ 50 ml
  Sesderma Krem dielli për lëkurë normale SPF 50+ 50 ml
  Special Price 2 700 Lekë Regular Price 3 000 Lekë
 3. Sesderma Krem dielli SPF 50+ 50 ml
  Sesderma Krem dielli SPF 50+ 50 ml
  Special Price 2 700 Lekë Regular Price 3 000 Lekë
 4. LIERAC - SUNISSIME Krem mbrojtes i konturit te syve SPF 50+, 3g
  LIERAC - SUNISSIME Krem mbrojtes i konturit te syve SPF 50+, 3g
  Special Price 3 272 Lekë Regular Price 3 850 Lekë
 5. Rilastil Krem dielli SPF 100 50 ml
  Rilastil Krem dielli SPF 100 50 ml
  Special Price 3 016 Lekë Regular Price 3 770 Lekë
 6. Rilastil Stik mbrojtës transparent SPF 30 4 ml
  Rilastil Stik mbrojtës transparent SPF 30 4 ml
  Special Price 1 568 Lekë Regular Price 1 960 Lekë
 7. Rilastil Stik mbrojtës transparent SPF 50+ 8.5 ml
  Rilastil Stik mbrojtës transparent SPF 50+ 8.5 ml
  Special Price 1 792 Lekë Regular Price 2 240 Lekë
 8. Rilastil Krem i lëngshëm me teksturë të mëndafshtë SPF 50+ 200 ml
  Rilastil Krem i lëngshëm me teksturë të mëndafshtë SPF 50+ 200 ml
  Special Price 3 352 Lekë Regular Price 4 190 Lekë
 9. Rilastil Emulsion mbrojtës SPF 50+ 200 ml
  Rilastil Emulsion mbrojtës SPF 50+ 200 ml
  Special Price 3 640 Lekë Regular Price 4 550 Lekë
 10. Rilastil Krem mbrojtës që përthithet lehtë SPF 30 50 ml
  Rilastil Krem mbrojtës që përthithet lehtë SPF 30 50 ml
  Special Price 2 464 Lekë Regular Price 3 080 Lekë
 11. Rilastil Fondotintë kompakte me ngjyrë doré SPF 50+ 10 g
  Rilastil Fondotintë kompakte me ngjyrë doré SPF 50+ 10 g
  Special Price 2 792 Lekë Regular Price 3 490 Lekë
 12. Rilastil Fondotintë kompakte me ngjyrë bronx SPF 50+ 10 g
  Rilastil Fondotintë kompakte me ngjyrë bronx SPF 50+ 10 g
  Special Price 2 792 Lekë Regular Price 3 490 Lekë
 13. Rilastil Fondotintë kompakte me ngjyrë bezhë SPF 50+ 10 g
  Rilastil Fondotintë kompakte me ngjyrë bezhë SPF 50+ 10 g
  Special Price 2 792 Lekë Regular Price 3 490 Lekë
 14. POLYSIANES - Krem xhel me filtra mbrojtes spf30 me monoi dhe tamanu spf30, 200ml
  POLYSIANES - Krem xhel me filtra mbrojtes spf30 me monoi dhe tamanu spf30, 200ml
  Special Price 2 480 Lekë Regular Price 3 100 Lekë
 15. POLYSIANES - Krem Solar me Manoi dhe Tamanu SPF30+, 50ml
  POLYSIANES - Krem Solar me Manoi dhe Tamanu SPF30+, 50ml
  Special Price 2 160 Lekë Regular Price 2 700 Lekë
 16. Klorane Krem solar SPF 50+ me Tamanu dhe Manoi 50 ml
  Klorane Krem solar SPF 50+ me Tamanu dhe Manoi 50 ml
  Special Price 1 820 Lekë Regular Price 2 800 Lekë
 17. VICHY - CAPITAL SOLEIL Qumesht mbrojtes spf 50+, rezistent ndaj ujit, 300ml
  VICHY - CAPITAL SOLEIL Qumesht mbrojtes spf 50+, rezistent ndaj ujit, 300ml
  Special Price 2 880 Lekë Regular Price 3 600 Lekë
 18. VICHY - CAPITAL SOLEIL Qumesht hidratues mbrojtes SPF 30+, 300ml
  VICHY - CAPITAL SOLEIL Qumesht hidratues mbrojtes SPF 30+, 300ml
  Special Price 2 880 Lekë Regular Price 3 600 Lekë
 19. VICHY - CAPITAL SOLEIL Qumesht mbrojtes SPF 30+, 200ml
  VICHY - CAPITAL SOLEIL Qumesht mbrojtes SPF 30+, 200ml
  Special Price 2 640 Lekë Regular Price 3 300 Lekë
 20. VICHY - CAPITAL SOLEIL Qumesht mbrojtes SPF 50+ ekologjik, 200ml
  VICHY - CAPITAL SOLEIL Qumesht mbrojtes SPF 50+ ekologjik, 200ml
  Special Price 2 640 Lekë Regular Price 3 300 Lekë
 21. VICHY - CAPITAL SOLEIL Spraj fluid i padukshem SPF 50+, 200ml
  VICHY - CAPITAL SOLEIL Spraj fluid i padukshem SPF 50+, 200ml
  Special Price 2 640 Lekë Regular Price 3 300 Lekë
 22. VICHY - CAPITAL SOLEIL Fluid mbrojtes i padukshem SPF 30+, 200ml
  VICHY - CAPITAL SOLEIL Fluid mbrojtes i padukshem SPF 30+, 200ml
  Special Price 2 640 Lekë Regular Price 3 300 Lekë
 23. VICHY - CAPITAL SOLEIL Uje solar mbrojtes SPF 30+, 200ml
  VICHY - CAPITAL SOLEIL Uje solar mbrojtes SPF 30+, 200ml
  Special Price 2 640 Lekë Regular Price 3 300 Lekë
 24. VICHY - CAPITAL SOLEIL Krem dielli spf 50+ kunder plakjes, 40ml
  VICHY - CAPITAL SOLEIL Krem dielli spf 50+ kunder plakjes, 40ml
  Special Price 2 480 Lekë Regular Price 3 100 Lekë
 25. VICHY - CAPITAL SOLEIL Fluid mbrojtes me SPF 50+ kunder plakjes, 40ml
  VICHY - CAPITAL SOLEIL Fluid mbrojtes me SPF 50+ kunder plakjes, 40ml
  Special Price 2 480 Lekë Regular Price 3 100 Lekë
 26. VICHY - Stik mbrojtes me SPF 50+, 9g
  VICHY - Stik mbrojtes me SPF 50+, 9g
  Special Price 1 120 Lekë Regular Price 1 400 Lekë
 27. Avène Sunsistick SPF 50+ 20 g
  Avène Sunsistick SPF 50+ 20 g
  Special Price 1 680 Lekë Regular Price 2 400 Lekë
 28. Avène Krem dielli SPF 50+ për lëkurë intolerante 80 ml
  Avène Krem dielli SPF 50+ për lëkurë intolerante 80 ml
  Special Price 2 310 Lekë Regular Price 3 300 Lekë
 29. Avène Mbrojtje e lartë kompakte gold SPF 50+ 50 ml
  Avène Mbrojtje e lartë kompakte gold SPF 50+ 50 ml
  Special Price 2 240 Lekë Regular Price 3 200 Lekë
 30. Avène Mbrojtje kompakte me ngjyrë ari SPF 50+ 10 gr
  Avène Mbrojtje kompakte me ngjyrë ari SPF 50+ 10 gr
  Special Price 2 240 Lekë Regular Price 3 200 Lekë
 31. Avène Qumësht mbrojtës me filtra minerale SPF 50+ 100 ml
  Avène Qumësht mbrojtës me filtra minerale SPF 50+ 100 ml
  Special Price 2 100 Lekë Regular Price 3 000 Lekë

Items 1-32 of 177

Page:

per page
Set Descending Direction
*Ne jemi duke punuar në mënyrë të vazhdueshme për të përmirësuar cilësinë e shërbimit për klientët tanë. Çdo koment ose sugjerim nga ana juaj vlen shumë per ne. Kështu qe mos harroni të na shkruani me email ose ne rrjetet sociale. Ju faleminderit për besimin tuaj. 😀