Fëmijë (0-12 vjeç)

Items 1-32 of 43

Page:

per page
Set Descending Direction
 1. CeraVe Pastrues kremoz për lëkurë normale në të thatë 1000 ml
  CeraVe Pastrues kremoz për lëkurë normale në të thatë 1000 ml
  Special Price 2 610 Lekë Regular Price 2 900 Lekë
 2. CeraVe Pastrues kremoz për lëkurë normale në të thatë 473 ml
  CeraVe Pastrues kremoz për lëkurë normale në të thatë 473 ml
  Special Price 1 699 Lekë Regular Price 2 060 Lekë
 3. CeraVe Pastrues kremoz për lëkurë normale në të thatë 236 ml
  CeraVe Pastrues kremoz për lëkurë normale në të thatë 236 ml
  Special Price 1 399 Lekë Regular Price 1 550 Lekë
 4. CeraVe Pastrues vajor për lëkurë normale dhe shumë të thatë 473 ml
  CeraVe Pastrues vajor për lëkurë normale dhe shumë të thatë 473 ml
  Special Price 2 000 Lekë Regular Price 2 500 Lekë
 5. CeraVe Pastrues vajor për lëkurë normale dhe shumë të thatë 236 ml
  CeraVe Pastrues vajor për lëkurë normale dhe shumë të thatë 236 ml
  Special Price 1 632 Lekë Regular Price 2 040 Lekë
 6. URIAGE - Peceta te lagura pastruese per foshnje, x70
  URIAGE - Peceta te lagura pastruese per foshnje, x70
  Special Price 765 Lekë Regular Price 850 Lekë
 7. URIAGE - Shampo per foshnje, 200ml
  URIAGE - Shampo per foshnje, 200ml
  Special Price 1 350 Lekë Regular Price 1 500 Lekë
 8. URIAGE - Krem pastrues solid per foshnje, 100g
  URIAGE - Krem pastrues solid per foshnje, 100g
  Special Price 900 Lekë Regular Price 1 000 Lekë
 9. URIAGE - Krem per te eleminuar rrjebullen tek foshnjet, 40ml
  URIAGE - Krem per te eleminuar rrjebullen tek foshnjet, 40ml
  Special Price 1 485 Lekë Regular Price 1 650 Lekë
 10. URIAGE - Krem mbrojtes nga skuqja e pelenave per foshnje, 100ml
  URIAGE - Krem mbrojtes nga skuqja e pelenave per foshnje, 100ml
  Special Price 1 305 Lekë Regular Price 1 450 Lekë
 11. URIAGE - Balm qetesues kunder kruarjes per foshnje, 200ml
  URIAGE - Balm qetesues kunder kruarjes per foshnje, 200ml
  Special Price 2 520 Lekë Regular Price 2 800 Lekë
 12. URIAGE - Qumesht hidratues per bebe per fytyren dhe trupin, 500ml
  URIAGE - Qumesht hidratues per bebe per fytyren dhe trupin, 500ml
  Special Price 2 250 Lekë Regular Price 2 500 Lekë
 13. FREZYDERM - Shampo per bebe dhe femije, 200ml
  FREZYDERM - Shampo per bebe dhe femije, 200ml
  Special Price 1 196 Lekë Regular Price 1 495 Lekë
 14. FREZYDERM - Lares dushi i lengshem per foshnje dhe femije, 200ml
  FREZYDERM - Lares dushi i lengshem per foshnje dhe femije, 200ml
  Special Price 1 256 Lekë Regular Price 1 570 Lekë
 15. FREZYDERM - Krem dielli per femije SPF 50+, 175ml
  FREZYDERM - Krem dielli per femije SPF 50+, 175ml
  Special Price 2 600 Lekë Regular Price 3 250 Lekë
 16. FREZYDERM - Krem per femije per kujdesin nga dielli SPF 25, 100ml
  FREZYDERM - Krem per femije per kujdesin nga dielli SPF 25, 100ml
  Special Price 1 480 Lekë Regular Price 1 850 Lekë
 17. FREZYDERM - Detergjent per larjen e rrobave te bebeve, 1000ml
  FREZYDERM - Detergjent per larjen e rrobave te bebeve, 1000ml
  Special Price 1 680 Lekë Regular Price 2 100 Lekë
 18. FREZYDER - Shampo per bebe, 300ml
  FREZYDER - Shampo per bebe, 300ml
  Special Price 1 330 Lekë Regular Price 1 663 Lekë
 19. FREZYDERM - Vaj trupi per foshnje dhe femije, 200ml
  FREZYDERM - Vaj trupi per foshnje dhe femije, 200ml
  Special Price 1 236 Lekë Regular Price 1 545 Lekë
 20. FREZYDERM - Lares ne trajte shkume per foshnje dhe femije, 150ml
  FREZYDERM - Lares ne trajte shkume per foshnje dhe femije, 150ml
  Special Price 1 264 Lekë Regular Price 1 580 Lekë
 21. FREZYDERM - Lares banje per femije, 300ml
  FREZYDERM - Lares banje per femije, 300ml
  Special Price 1 364 Lekë Regular Price 1 705 Lekë

Items 1-32 of 43

Page:

per page
Set Descending Direction
*Ne jemi duke punuar në mënyrë të vazhdueshme për të përmirësuar cilësinë e shërbimit për klientët tanë. Çdo koment ose sugjerim nga ana juaj vlen shumë per ne. Kështu qe mos harroni të na shkruani me email ose ne rrjetet sociale. Ju faleminderit për besimin tuaj. 😀