Pastrim

Items 1-32 of 425

Page:

per page
Set Descending Direction
 1. CeraVe Xhel trajtues dhe hidratues 40 ml
  CeraVe Xhel trajtues dhe hidratues 40 ml
  Special Price 1 935 Lekë Regular Price 2 150 Lekë
 2. CeraVe Xhel pastrues për fytyrën me tendencë akneike 236 ml
  CeraVe Xhel pastrues për fytyrën me tendencë akneike 236 ml
  Special Price 1 845 Lekë Regular Price 2 050 Lekë
 3. CeraVe Krem rigjenerues për këmbët 88 ml
  CeraVe Krem rigjenerues për këmbët 88 ml
  Special Price 1 499 Lekë Regular Price 1 660 Lekë
 4. CeraVe Krem hidratues për lëkurë sensitive në të thatë 340 ml
  CeraVe Krem hidratues për lëkurë sensitive në të thatë 340 ml
  Special Price 1 999 Lekë Regular Price 2 360 Lekë
 5. CeraVe Krem hidratues për lëkurë sensitive në të thatë 177 ml
  CeraVe Krem hidratues për lëkurë sensitive në të thatë 177 ml
  Special Price 1 440 Lekë Regular Price 1 600 Lekë
 6. CeraVe Krem hidratues për lëkurë sensitive në të thatë 50 ml
  CeraVe Krem hidratues për lëkurë sensitive në të thatë 50 ml
  Special Price 899 Lekë Regular Price 1 200 Lekë
 7. CeraVe Ujë pastrues micelar 295 ml
  CeraVe Ujë pastrues micelar 295 ml
  Special Price 1 737 Lekë Regular Price 1 930 Lekë
 8. CeraVe Pastrues kremoz make up-i për lëkurë normale në të thatë 236 ml
  CeraVe Pastrues kremoz make up-i për lëkurë normale në të thatë 236 ml
  Special Price 1 499 Lekë Regular Price 2 300 Lekë
 9. CeraVe Pastrues kremoz për lëkurë normale në të thatë 1000 ml
  CeraVe Pastrues kremoz për lëkurë normale në të thatë 1000 ml
  Special Price 2 610 Lekë Regular Price 2 900 Lekë
 10. CeraVe Pastrues kremoz për lëkurë normale në të thatë 473 ml
  CeraVe Pastrues kremoz për lëkurë normale në të thatë 473 ml
  Special Price 1 699 Lekë Regular Price 2 060 Lekë
 11. CeraVe Pastrues kremoz për lëkurë normale në të thatë 236 ml
  CeraVe Pastrues kremoz për lëkurë normale në të thatë 236 ml
  Special Price 1 399 Lekë Regular Price 1 550 Lekë
 12. CeraVe Pastrues vajor për lëkurë normale dhe shumë të thatë 473 ml
  CeraVe Pastrues vajor për lëkurë normale dhe shumë të thatë 473 ml
  Special Price 2 000 Lekë Regular Price 2 500 Lekë
 13. CeraVe Pastrues vajor për lëkurë normale dhe shumë të thatë 236 ml
  CeraVe Pastrues vajor për lëkurë normale dhe shumë të thatë 236 ml
  Special Price 1 632 Lekë Regular Price 2 040 Lekë
 14. CeraVe Xhel pastrues jo irritues për fytyrën dhe trupin 473 ml
  CeraVe Xhel pastrues jo irritues për fytyrën dhe trupin 473 ml
  Special Price 2 056 Lekë Regular Price 2 570 Lekë
 15. CeraVe Xhel pastrues jo irritues për fytyrën dhe trupin 236 ml
  CeraVe Xhel pastrues jo irritues për fytyrën dhe trupin 236 ml
  Special Price 1 664 Lekë Regular Price 2 080 Lekë
 16. CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 1000 ml
  CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 1000 ml
  Special Price 2 320 Lekë Regular Price 2 900 Lekë
 17. CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 473 ml
  CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 473 ml
  Special Price 1 899 Lekë Regular Price 2 250 Lekë
 18. CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 88 ml
  CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 88 ml
  Special Price 1 120 Lekë Regular Price 1 400 Lekë
 19. CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 236 ml
  CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 236 ml
  Special Price 1 499 Lekë Regular Price 1 850 Lekë
 20. JOUTH LAB - Maske pastruese per lekura te yndyrshme, 2x6ml
  JOUTH LAB - Maske pastruese per lekura te yndyrshme, 2x6ml
  Special Price 1 800 Lekë Regular Price 2 250 Lekë
 21. APIVITA - Maske pastruese per lekurat e yndyrshme dhe te prirura ndaj akneve, 2x6ml
  APIVITA - Maske pastruese per lekurat e yndyrshme dhe te prirura ndaj akneve, 2x6ml
  Special Price 1 800 Lekë Regular Price 2 250 Lekë
 22. JOUTH LAB - Uje micelar pastrues per te gjitha tipet e lekures, 400ml
  JOUTH LAB - Uje micelar pastrues per te gjitha tipet e lekures, 400ml
  Special Price 1 824 Lekë Regular Price 2 280 Lekë
 23. JOUTH LAB - Shkume pastruese per lekura me akne, 150ml
  JOUTH LAB - Shkume pastruese per lekura me akne, 150ml
  Special Price 1 992 Lekë Regular Price 2 490 Lekë
 24. JOUTH LAB - Qumesht pastrues per fytyren, 200ml
  JOUTH LAB - Qumesht pastrues per fytyren, 200ml
  Special Price 1 552 Lekë Regular Price 1 940 Lekë
 25. JOUTH LAB - Lares xhel qe shkumon per lekurat normale ne te thata, 200ml
  JOUTH LAB - Lares xhel qe shkumon per lekurat normale ne te thata, 200ml
  Special Price 1 352 Lekë Regular Price 1 690 Lekë
 26. APIVITA - Sapun propolisi me veti antiseptike dhe astrigjente, 125g
  APIVITA - Sapun propolisi me veti antiseptike dhe astrigjente, 125g
  Special Price 480 Lekë Regular Price 600 Lekë
 27. APIVITA - Xhel dushi me caj mali grek, pastron dhe tonifikon, 250ml
  APIVITA - Xhel dushi me caj mali grek, pastron dhe tonifikon, 250ml
  Special Price 1 040 Lekë Regular Price 1 300 Lekë
 28. APIVITA - Maske per fytyren me aloe, hidratuese, freskuese, 2x8ml
  APIVITA - Maske per fytyren me aloe, hidratuese, freskuese, 2x8ml
  Special Price 400 Lekë Regular Price 500 Lekë
 29. APIVITA - Maske per fytyren me argjile, per pastrim te bute, 2x8ml
  APIVITA - Maske per fytyren me argjile, per pastrim te bute, 2x8ml
  Special Price 400 Lekë Regular Price 500 Lekë

Items 1-32 of 425

Page:

per page
Set Descending Direction
*Ne jemi duke punuar në mënyrë të vazhdueshme për të përmirësuar cilësinë e shërbimit për klientët tanë. Çdo koment ose sugjerim nga ana juaj vlen shumë per ne. Kështu qe mos harroni të na shkruani me email ose ne rrjetet sociale. Ju faleminderit për besimin tuaj. 😀