Lëkurë normale

Items 1-32 of 112

Page:

per page
Set Descending Direction
 1. CeraVe Ujë pastrues micelar 295 ml
  CeraVe Ujë pastrues micelar 295 ml
  Special Price 1 737 Lekë Regular Price 1 930 Lekë
 2. CeraVe Pastrues kremoz për lëkurë normale në të thatë 236 ml
  CeraVe Pastrues kremoz për lëkurë normale në të thatë 236 ml
  Special Price 1 399 Lekë Regular Price 1 550 Lekë
 3. CeraVe Pastrues vajor për lëkurë normale dhe shumë të thatë 473 ml
  CeraVe Pastrues vajor për lëkurë normale dhe shumë të thatë 473 ml
  Special Price 2 000 Lekë Regular Price 2 500 Lekë
 4. CeraVe Pastrues vajor për lëkurë normale dhe shumë të thatë 236 ml
  CeraVe Pastrues vajor për lëkurë normale dhe shumë të thatë 236 ml
  Special Price 1 632 Lekë Regular Price 2 040 Lekë
 5. CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 1000 ml
  CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 1000 ml
  Special Price 2 320 Lekë Regular Price 2 900 Lekë
 6. CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 473 ml
  CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 473 ml
  Special Price 1 899 Lekë Regular Price 2 250 Lekë
 7. CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 88 ml
  CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 88 ml
  Special Price 1 120 Lekë Regular Price 1 400 Lekë
 8. CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 236 ml
  CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 236 ml
  Special Price 1 499 Lekë Regular Price 1 850 Lekë
 9. JOUTH LAB - Uje micelar pastrues per te gjitha tipet e lekures, 400ml
  JOUTH LAB - Uje micelar pastrues per te gjitha tipet e lekures, 400ml
  Special Price 1 824 Lekë Regular Price 2 280 Lekë
 10. JOUTH LAB - Qumesht pastrues per fytyren, 200ml
  JOUTH LAB - Qumesht pastrues per fytyren, 200ml
  Special Price 1 552 Lekë Regular Price 1 940 Lekë
 11. APIVITA - Pastrues me shkume kremoze per fytyren dhe syte, 200ml
  APIVITA - Pastrues me shkume kremoze per fytyren dhe syte, 200ml
  Special Price 1 480 Lekë Regular Price 1 850 Lekë
 12. Sesderma Krem larës pa sapun për pastrim të përditshëm 300 ml
  Sesderma Krem larës pa sapun për pastrim të përditshëm 300 ml
  Special Price 2 520 Lekë Regular Price 2 800 Lekë
 13. TEOXANE - Locion micellar, 200ml
  TEOXANE - Locion micellar, 200ml
  Special Price 3 024 Lekë Regular Price 3 360 Lekë
 14. FREZYDERM - Pastrues shume funksional i lekures, 200ml
  FREZYDERM - Pastrues shume funksional i lekures, 200ml
  Special Price 1 656 Lekë Regular Price 2 071 Lekë
 15. Rilastil Larës vajor 50 ml
  Rilastil Larës vajor 50 ml
  Special Price 560 Lekë Regular Price 700 Lekë
 16. Rilastil Larës vajor 200 ml
  Rilastil Larës vajor 200 ml
  Special Price 1 000 Lekë Regular Price 1 250 Lekë
 17. VICHY - Qumesht pastrues, 400ml
  VICHY - Qumesht pastrues, 400ml
  Special Price 2 048 Lekë Regular Price 2 560 Lekë
 18. VICHY - Xhel pastrues, 200ml
  VICHY - Xhel pastrues, 200ml
  Special Price 1 680 Lekë Regular Price 2 100 Lekë
 19. Novexpert Fluid pastrues 30 ml
  Novexpert Fluid pastrues 30 ml
  Special Price 2 925 Lekë Regular Price 3 250 Lekë
 20. Novexpert Xhel larës për lëkurë normale në të yndyrshme 150 ml
  Novexpert Xhel larës për lëkurë normale në të yndyrshme 150 ml
  Special Price 1 980 Lekë Regular Price 2 200 Lekë
 21. Novexpert Maskë detoks me argjilë rozë 75 ml
  Novexpert Maskë detoks me argjilë rozë 75 ml
  Special Price 1 746 Lekë Regular Price 1 940 Lekë
 22. Novexpert Pastrues vajor me 5 Omega 150 ml
  Novexpert Pastrues vajor me 5 Omega 150 ml
  Special Price 2 925 Lekë Regular Price 3 250 Lekë
 23. Novexpert Pastrues në trajtë shkume me vitaminë C 150 ml
  Novexpert Pastrues në trajtë shkume me vitaminë C 150 ml
  Special Price 2 250 Lekë Regular Price 2 500 Lekë
 24. Avène Cleanance Krem larës zbutës 200 ml
  Avène Cleanance Krem larës zbutës 200 ml
  Special Price 1 470 Lekë Regular Price 2 100 Lekë
 25. Avène Tolérance Extreme Qumësht pastrues 200 ml
  Avène Tolérance Extreme Qumësht pastrues 200 ml
  Special Price 2 320 Lekë Regular Price 2 900 Lekë
 26. ONAGRINE - Qumesht pastrues, 200ml
  ONAGRINE - Qumesht pastrues, 200ml
  Special Price 1 785 Lekë Regular Price 2 100 Lekë
 27. ONAGRINE - Shkume larese antioksiduese, 150ml
  ONAGRINE - Shkume larese antioksiduese, 150ml
  Special Price 1 870 Lekë Regular Price 2 200 Lekë

Items 1-32 of 112

Page:

per page
Set Descending Direction
*Ne jemi duke punuar në mënyrë të vazhdueshme për të përmirësuar cilësinë e shërbimit për klientët tanë. Çdo koment ose sugjerim nga ana juaj vlen shumë per ne. Kështu qe mos harroni të na shkruani me email ose ne rrjetet sociale. Ju faleminderit për besimin tuaj. 😀