Lëkurë e yndyrshme

Items 1-32 of 135

Page:

per page
Set Descending Direction
 1. CeraVe Ujë pastrues micelar 295 ml
  CeraVe Ujë pastrues micelar 295 ml
  Special Price 1 737 Lekë Regular Price 1 930 Lekë
 2. CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 1000 ml
  CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 1000 ml
  Special Price 2 320 Lekë Regular Price 2 900 Lekë
 3. CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 473 ml
  CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 473 ml
  Special Price 1 899 Lekë Regular Price 2 250 Lekë
 4. CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 88 ml
  CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 88 ml
  Special Price 1 120 Lekë Regular Price 1 400 Lekë
 5. CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 236 ml
  CeraVe Xhel pastrues për lëkurë normale në të yndyrshme 236 ml
  Special Price 1 499 Lekë Regular Price 1 850 Lekë
 6. JOUTH LAB - Maske pastruese per lekura te yndyrshme, 2x6ml
  JOUTH LAB - Maske pastruese per lekura te yndyrshme, 2x6ml
  Special Price 1 800 Lekë Regular Price 2 250 Lekë
 7. APIVITA - Maske pastruese per lekurat e yndyrshme dhe te prirura ndaj akneve, 2x6ml
  APIVITA - Maske pastruese per lekurat e yndyrshme dhe te prirura ndaj akneve, 2x6ml
  Special Price 1 800 Lekë Regular Price 2 250 Lekë
 8. JOUTH LAB - Uje micelar pastrues per te gjitha tipet e lekures, 400ml
  JOUTH LAB - Uje micelar pastrues per te gjitha tipet e lekures, 400ml
  Special Price 1 824 Lekë Regular Price 2 280 Lekë
 9. APIVITA - Lares fytyre ne forme xheli per lekure te yndyrshme, 200ml
  APIVITA - Lares fytyre ne forme xheli per lekure te yndyrshme, 200ml
  Special Price 1 480 Lekë Regular Price 1 850 Lekë
 10. APIVITA - Pastrues me shkume kremoze per fytyren dhe syte, 200ml
  APIVITA - Pastrues me shkume kremoze per fytyren dhe syte, 200ml
  Special Price 1 480 Lekë Regular Price 1 850 Lekë
 11. Sesderma Pastrues i butë pa sapun për lëkurë me akne 300 ml
  Sesderma Pastrues i butë pa sapun për lëkurë me akne 300 ml
  Special Price 3 060 Lekë Regular Price 3 400 Lekë
 12. Sesderma Ujë pastrues për lëkurë te yndyrshme 200 ml
  Sesderma Ujë pastrues për lëkurë te yndyrshme 200 ml
  Special Price 1 440 Lekë Regular Price 1 600 Lekë
 13. TEOXANE - Locion micellar, 200ml
  TEOXANE - Locion micellar, 200ml
  Special Price 3 024 Lekë Regular Price 3 360 Lekë
 14. FREZYDERM - Pastrues shume funksional i lekures, 200ml
  FREZYDERM - Pastrues shume funksional i lekures, 200ml
  Special Price 1 656 Lekë Regular Price 2 071 Lekë
 15. VICHY - Xhel pastrues, 200ml
  VICHY - Xhel pastrues, 200ml
  Special Price 1 680 Lekë Regular Price 2 100 Lekë
 16. Novexpert Fluid pastrues 30 ml
  Novexpert Fluid pastrues 30 ml
  Special Price 2 925 Lekë Regular Price 3 250 Lekë
 17. Novexpert Xhel larës për lëkurë normale në të yndyrshme 150 ml
  Novexpert Xhel larës për lëkurë normale në të yndyrshme 150 ml
  Special Price 1 980 Lekë Regular Price 2 200 Lekë
 18. Novexpert Pastrues në trajtë shkume me vitaminë C 150 ml
  Novexpert Pastrues në trajtë shkume me vitaminë C 150 ml
  Special Price 2 250 Lekë Regular Price 2 500 Lekë
 19. Avène Cleanance Maskë pastruese 50 ml
  Avène Cleanance Maskë pastruese 50 ml
  Special Price 1 680 Lekë Regular Price 2 400 Lekë
 20. Avène Cleanance Ujë micelar 400 ml
  Avène Cleanance Ujë micelar 400 ml
  Special Price 1 750 Lekë Regular Price 2 500 Lekë
 21. Avène Cleanance Xhel larës për lëkurë të yndyrshme 400 ml
  Avène Cleanance Xhel larës për lëkurë të yndyrshme 400 ml
  Special Price 2 000 Lekë Regular Price 2 500 Lekë
 22. Avène Cleanance Xhel larës për lëkurë të yndyrshme 200 ml
  Avène Cleanance Xhel larës për lëkurë të yndyrshme 200 ml
  Special Price 1 600 Lekë Regular Price 2 000 Lekë
 23. ONAGRINE - Xhel pastrues per lekura te yndyrshme, 200ml
  ONAGRINE - Xhel pastrues per lekura te yndyrshme, 200ml
  Special Price 1 785 Lekë Regular Price 2 100 Lekë

Items 1-32 of 135

Page:

per page
Set Descending Direction
*Ne jemi duke punuar në mënyrë të vazhdueshme për të përmirësuar cilësinë e shërbimit për klientët tanë. Çdo koment ose sugjerim nga ana juaj vlen shumë per ne. Kështu qe mos harroni të na shkruani me email ose ne rrjetet sociale. Ju faleminderit për besimin tuaj. 😀