A-derma

25 Produkte

per page
Set Descending Direction
 1. A-Derma Qumësht riparues pas plazhit 250 ml
  A-Derma Qumësht riparues pas plazhit 250 ml
  Special Price 1 690 Lekë Regular Price 2 600 Lekë
 2. A-Derma Krem mbrojtës SPF 50+ për lëkurë atopike 150 ml
  A-Derma Krem mbrojtës SPF 50+ për lëkurë atopike 150 ml
  Special Price 2 145 Lekë Regular Price 3 300 Lekë
 3. A-Derma Fluid matifikues SPF 50+ 40 ml
  A-Derma Fluid matifikues SPF 50+ 40 ml
  Special Price 1 625 Lekë Regular Price 2 500 Lekë
 4. A-Derma Fluid mbrojtës SPF 50+ 40 ml
  A-Derma Fluid mbrojtës SPF 50+ 40 ml
  Special Price 1 625 Lekë Regular Price 2 500 Lekë
 5. A-Derma Krem dielli SPF 50+ 40 ml
  A-Derma Krem dielli SPF 50+ 40 ml
  Special Price 1 625 Lekë Regular Price 2 500 Lekë
 6. A-Derma Spraj freskues dhe qetësues 100 ml
  A-Derma Spraj freskues dhe qetësues 100 ml
  Special Price 1 170 Lekë Regular Price 1 800 Lekë
 7. A-Derma Xhel për masazh kundër shenjave 40 ml
  A-Derma Xhel për masazh kundër shenjave 40 ml
  Special Price 1 333 Lekë Regular Price 2 050 Lekë
 8. A-Derma Krem rigjenerues për lëkurën 40 ml
  A-Derma Krem rigjenerues për lëkurën 40 ml
  Special Price 1 398 Lekë Regular Price 2 150 Lekë
 9. A-Derma Spraj përtharës 100 ml
  A-Derma Spraj përtharës 100 ml
  Special Price 975 Lekë Regular Price 1 500 Lekë
 10. A-Derma Locion tharës 100 ml
  A-Derma Locion tharës 100 ml
  Special Price 975 Lekë Regular Price 1 500 Lekë
 11. A-Derma Krem riparues 50 ml
  A-Derma Krem riparues 50 ml
  Special Price 975 Lekë Regular Price 1 500 Lekë
 12. A-Derma Qumësht qetësues mineral 200 ml
  A-Derma Qumësht qetësues mineral 200 ml
  Special Price 1 300 Lekë Regular Price 2 000 Lekë
 13. A-Derma Spraj zbutës 200 ml
  A-Derma Spraj zbutës 200 ml
  Special Price 1 950 Lekë Regular Price 3 000 Lekë
 14. A-Derma Qumësht zbutës 400 ml
  A-Derma Qumësht zbutës 400 ml
  Special Price 2 015 Lekë Regular Price 3 100 Lekë
 15. A-Derma Balsam zbutës për lëkurë të thatë 200 ml
  A-Derma Balsam zbutës për lëkurë të thatë 200 ml
  Special Price 1 885 Lekë Regular Price 2 900 Lekë
 16. A-Derma Krem zbutës 400 ml
  A-Derma Krem zbutës 400 ml
  Special Price 2 275 Lekë Regular Price 3 500 Lekë
 17. A-Derma Krem hidratues 200 ml
  A-Derma Krem hidratues 200 ml
  Special Price 1 885 Lekë Regular Price 2 900 Lekë
 18. A-Derma Larës delikat vajor 200 ml
  A-Derma Larës delikat vajor 200 ml
  Special Price 1 170 Lekë Regular Price 1 800 Lekë
 19. A-Derma Xhel larës 2 në 1 500 ml
  A-Derma Xhel larës 2 në 1 500 ml
  Special Price 1 690 Lekë Regular Price 2 600 Lekë
 20. A-Derma Xhel emolient për lëkurë me prirje atopike 500 ml
  A-Derma Xhel emolient për lëkurë me prirje atopike 500 ml
  Special Price 1 690 Lekë Regular Price 2 600 Lekë
 21. A-Derma Krem kundër akneve 40 ml
  A-Derma Krem kundër akneve 40 ml
  Special Price 1 365 Lekë Regular Price 2 100 Lekë
 22. A-Derma Fluid kundër shenjave 40 ml
  A-Derma Fluid kundër shenjave 40 ml
  Special Price 1 820 Lekë Regular Price 2 800 Lekë
 23. A-Derma Krem hidratues 40 ml
  A-Derma Krem hidratues 40 ml
  Special Price 1 430 Lekë Regular Price 2 200 Lekë
 24. A-Derma Ujë micelar pastrues 400 ml
  A-Derma Ujë micelar pastrues 400 ml
  Special Price 1 528 Lekë Regular Price 2 350 Lekë
 25. A-Derma Xhel larës 400 ml
  A-Derma Xhel larës 400 ml
  Special Price 1 560 Lekë Regular Price 2 400 Lekë

25 Produkte

per page
Set Descending Direction
*Ne jemi duke punuar në mënyrë të vazhdueshme për të përmirësuar cilësinë e shërbimit për klientët tanë. Çdo koment ose sugjerim nga ana juaj vlen shumë per ne. Kështu qe mos harroni të na shkruani me email ose ne rrjetet sociale. Ju faleminderit për besimin tuaj. 😀