Avène

32 Produkte

per page
Set Descending Direction
 1. Avène Korrektor kundër njollave për lëkurë të yndyrshme 30 ml
  Avène Korrektor kundër njollave për lëkurë të yndyrshme 30 ml
  Special Price 3 680 Lekë Regular Price 4 600 Lekë
 2. Avène Korrektor kundër njollave për lëkurë të thatë 30 ml
  Avène Korrektor kundër njollave për lëkurë të thatë 30 ml
  Special Price 3 680 Lekë Regular Price 4 600 Lekë
 3. Avène Cicalfate Krem rigjenerues për duart 100 ml
  Avène Cicalfate Krem rigjenerues për duart 100 ml
  Special Price 1 680 Lekë Regular Price 2 100 Lekë
 4. Avène Cicalfate Krem rigjenerues për buzët 10 ml
  Avène Cicalfate Krem rigjenerues për buzët 10 ml
  Special Price 960 Lekë Regular Price 1 200 Lekë
 5. Avène Cicalfate Spraj qetësues dhe rigjenerues 100 ml
  Avène Cicalfate Spraj qetësues dhe rigjenerues 100 ml
  Special Price 1 360 Lekë Regular Price 1 700 Lekë
 6. Avène Cicalfate Emulsion rigjenerues 40 ml
  Avène Cicalfate Emulsion rigjenerues 40 ml
  Special Price 1 440 Lekë Regular Price 1 800 Lekë
 7. Avène Cicalfate Krem rigjenerues 40 ml
  Avène Cicalfate Krem rigjenerues 40 ml
  Special Price 1 360 Lekë Regular Price 1 700 Lekë
 8. Avène Body Deodorant me efekt 24 h 50 ml
  Avène Body Deodorant me efekt 24 h 50 ml
  Special Price 1 240 Lekë Regular Price 1 550 Lekë
 9. Avène Body Vaj ushqyes për trupin dhe flokët 100 ml
  Avène Body Vaj ushqyes për trupin dhe flokët 100 ml
  Special Price 2 640 Lekë Regular Price 3 300 Lekë
 10. Avène Eksfoliues për trupin 200 ml
  Avène Eksfoliues për trupin 200 ml
  Special Price 2 080 Lekë Regular Price 2 600 Lekë
 11. Avène Krem rigjallërues për konturin e syve 15 ml
  Avène Krem rigjallërues për konturin e syve 15 ml
  Special Price 1 820 Lekë Regular Price 2 600 Lekë
 12. Avène Pastrues makijazhi për zonën e syve 125 ml
  Avène Pastrues makijazhi për zonën e syve 125 ml
  Special Price 1 520 Lekë Regular Price 1 900 Lekë
 13. Avène Locion hidratues me efekt matifikues 50 ml
  Avène Locion hidratues me efekt matifikues 50 ml
  Special Price 2 040 Lekë Regular Price 2 550 Lekë
 14. Avène Krem ushqyes dhe rigjallërues për lëkura shumë të thata 50 ml
  Avène Krem ushqyes dhe rigjallërues për lëkura shumë të thata 50 ml
  Special Price 3 040 Lekë Regular Price 3 800 Lekë
 15. Avène Krem ushqyes dhe rigjallërues 50 ml
  Avène Krem ushqyes dhe rigjallërues 50 ml
  Special Price 3 040 Lekë Regular Price 3 800 Lekë
 16. Avène Locion micelar 200 ml
  Avène Locion micelar 200 ml
  Special Price 1 600 Lekë Regular Price 2 000 Lekë
 17. Avène Locion micelar 100 ml
  Avène Locion micelar 100 ml
  Special Price 880 Lekë Regular Price 1 100 Lekë
 18. Avène Ujë termal spraj 300 ml
  Avène Ujë termal spraj 300 ml
  Special Price 1 440 Lekë Regular Price 1 800 Lekë
 19. Avène Ujë termal spraj 50 ml
  Avène Ujë termal spraj 50 ml
  Special Price 520 Lekë Regular Price 650 Lekë
 20. Avène Cold Cream Balsam zbutës dhe hidratues për buzët 4 gr
  Avène Cold Cream Balsam zbutës dhe hidratues për buzët 4 gr
  Special Price 800 Lekë Regular Price 1 000 Lekë
 21. Avène Balsam hidratues për trupin 250 ml
  Avène Balsam hidratues për trupin 250 ml
  Special Price 2 480 Lekë Regular Price 3 100 Lekë
 22. Avène Xhel larës për trupin 100 ml
  Avène Xhel larës për trupin 100 ml
  Special Price 560 Lekë Regular Price 700 Lekë
 23. Avène Xhel larës për trupin 500 ml
  Avène Xhel larës për trupin 500 ml
  Special Price 1 600 Lekë Regular Price 2 000 Lekë
 24. Avène Les Essentiels Maskë hidratuese dhe energjizuese 50 ml
  Avène Les Essentiels Maskë hidratuese dhe energjizuese 50 ml
  Special Price 2 040 Lekë Regular Price 2 550 Lekë
 25. Avène Les Essentiels Xhel me veprim eksfoliues për fytyrën 75 ml
  Avène Les Essentiels Xhel me veprim eksfoliues për fytyrën 75 ml
  Special Price 2 040 Lekë Regular Price 2 550 Lekë
 26. Avène Pastrues makijazhi për zonën e syve 125 ml
  Avène Pastrues makijazhi për zonën e syve 125 ml
  Special Price 1 880 Lekë Regular Price 2 350 Lekë
 27. Avène Krem qetësues për zonën rreth syve 10 ml
  Avène Krem qetësues për zonën rreth syve 10 ml
  Special Price 1 680 Lekë Regular Price 2 100 Lekë
 28. Avène Serum rigjallërues dhe shkëlqyes 30 ml
  Avène Serum rigjallërues dhe shkëlqyes 30 ml
  Special Price 3 200 Lekë Regular Price 4 100 Lekë
 29. Avène Les Essentiels Qumësht pastrues fluid me veprim 3 në 1,200 ml
  Avène Les Essentiels Qumësht pastrues fluid me veprim 3 në 1,200 ml
  Special Price 1 840 Lekë Regular Price 2 300 Lekë
 30. Avène Les Essentiels Locion tonik delikat 200 ml
  Avène Les Essentiels Locion tonik delikat 200 ml
  Special Price 1 840 Lekë Regular Price 2 300 Lekë
 31. Avène Les Essentiels Qumësht i butë pastrues 200 ml
  Avène Les Essentiels Qumësht i butë pastrues 200 ml
  Special Price 1 840 Lekë Regular Price 2 300 Lekë
 32. Avène Les Essentiels Larës fytyre në trajtë shkume 150 ml
  Avène Les Essentiels Larës fytyre në trajtë shkume 150 ml
  Special Price 1 920 Lekë Regular Price 2 400 Lekë

32 Produkte

per page
Set Descending Direction
*Ne jemi duke punuar në mënyrë të vazhdueshme për të përmirësuar cilësinë e shërbimit për klientët tanë. Çdo koment ose sugjerim nga ana juaj vlen shumë per ne. Kështu qe mos harroni të na shkruani me email ose ne rrjetet sociale. Ju faleminderit për besimin tuaj. 😀