Ducray

29 Produkte

per page
Set Descending Direction
 1. Ducray Antidjersë roll-on që parandalon djersitjen 40 ml
  Ducray Antidjersë roll-on që parandalon djersitjen 40 ml
  Special Price 1 105 Lekë Regular Price 1 700 Lekë
 2. Ducray Krem antiperspirant për duart dhe këmbët 50 ml
  Ducray Krem antiperspirant për duart dhe këmbët 50 ml
  Special Price 1 170 Lekë Regular Price 1 800 Lekë
 3. Ducray Trajtim intensiv depigmentues 30 ml
  Ducray Trajtim intensiv depigmentues 30 ml
  Special Price 2 795 Lekë Regular Price 4 300 Lekë
 4. Ducray Krem dielli për lëkurë të thatë SPF 50+ 40 ml
  Ducray Krem dielli për lëkurë të thatë SPF 50+ 40 ml
  Special Price 1 625 Lekë Regular Price 2 500 Lekë
 5. Ducray Krem i lehtë pa ndjesi vajosëse SPF 50+ 40 ml
  Ducray Krem i lehtë pa ndjesi vajosëse SPF 50+ 40 ml
  Special Price 1 625 Lekë Regular Price 2 500 Lekë
 6. Ducray Balsam hidratues 400 ml
  Ducray Balsam hidratues 400 ml
  Special Price 2 210 Lekë Regular Price 3 400 Lekë
 7. Ducray Krem trajtues për psoriasis 100 ml
  Ducray Krem trajtues për psoriasis 100 ml
  Special Price 1 495 Lekë Regular Price 2 300 Lekë
 8. Ducray Larës fytyre dhe trupi 400 ml
  Ducray Larës fytyre dhe trupi 400 ml
  Special Price 1 690 Lekë Regular Price 2 600 Lekë
 9. Ducray Krem pastrues dhe reduktues i skuameve 40 ml
  Ducray Krem pastrues dhe reduktues i skuameve 40 ml
  Special Price 1 430 Lekë Regular Price 2 200 Lekë
 10. Ducray Xhel shkumues pastrues për fytyrën dhe trupin 200 ml
  Ducray Xhel shkumues pastrues për fytyrën dhe trupin 200 ml
  Special Price 1 365 Lekë Regular Price 2 100 Lekë
 11. Ducray Shampo për psoriasis së lëkurës së kokës 200 ml
  Ducray Shampo për psoriasis së lëkurës së kokës 200 ml
  Special Price 1 365 Lekë Regular Price 2 100 Lekë
 12. Ducray Shampo trajtuese kundër zbokthit 100 ml
  Ducray Shampo trajtuese kundër zbokthit 100 ml
  Special Price 1 300 Lekë Regular Price 2 000 Lekë
 13. Ducray Shampo riekuilibruese për skalp të shëndetshëm 400 ml
  Ducray Shampo riekuilibruese për skalp të shëndetshëm 400 ml
  Special Price 1 430 Lekë Regular Price 2 200 Lekë
 14. Ducray Locion me zink kundër zbokthit 200 ml
  Ducray Locion me zink kundër zbokthit 200 ml
  Special Price 1 365 Lekë Regular Price 2 100 Lekë
 15. Ducray Shampo kundër zbokthit në skalp të thatë 200 ml
  Ducray Shampo kundër zbokthit në skalp të thatë 200 ml
  Special Price 1 300 Lekë Regular Price 2 000 Lekë
 16. Ducray Shampo për zbokthin e yndyrshëm 200 ml
  Ducray Shampo për zbokthin e yndyrshëm 200 ml
  Special Price 1 300 Lekë Regular Price 2 000 Lekë
 17. Ducray Shampo për skalpin e ndjeshëm 200 ml
  Ducray Shampo për skalpin e ndjeshëm 200 ml
  Special Price 1 235 Lekë Regular Price 1 900 Lekë
 18. Ducray Maskë ushqyese intensive 150 ml
  Ducray Maskë ushqyese intensive 150 ml
  Special Price 1 560 Lekë Regular Price 2 400 Lekë
 19. Ducray Shampo ushqyese për flokë të thatë 200 ml
  Ducray Shampo ushqyese për flokë të thatë 200 ml
  Special Price 1 170 Lekë Regular Price 1 800 Lekë
 20. Ducray Shampo delikate për përdorim të përditshëm 400 ml
  Ducray Shampo delikate për përdorim të përditshëm 400 ml
  Special Price 1 365 Lekë Regular Price 2 100 Lekë
 21. Ducray Shampo për balancimin e sebumit (trajtim mbajtës) 200 ml
  Ducray Shampo për balancimin e sebumit (trajtim mbajtës) 200 ml
  Special Price 1 170 Lekë Regular Price 1 800 Lekë
 22. Ducray Shampo për balancimin e sebumit (trajtim sulmi) 200 ml
  Ducray Shampo për balancimin e sebumit (trajtim sulmi) 200 ml
  Special Price 1 235 Lekë Regular Price 1 900 Lekë
 23. Ducray Shampo ridensifikuese 200 ml
  Ducray Shampo ridensifikuese 200 ml
  Special Price 1 365 Lekë Regular Price 2 100 Lekë
 24. Ducray Locion për rënien kronike të flokëve tek burrat 100 ml
  Ducray Locion për rënien kronike të flokëve tek burrat 100 ml
  Special Price 4 550 Lekë Regular Price 7 000 Lekë
 25. Ducray Locion për rënien kronike të flokëve tek gratë 3x30 ml
  Ducray Locion për rënien kronike të flokëve tek gratë 3x30 ml
  Special Price 4 550 Lekë Regular Price 7 000 Lekë
 26. Ducray Locion kundër rënies së flokëve 2x30 ml
  Ducray Locion kundër rënies së flokëve 2x30 ml
  Special Price 4 030 Lekë Regular Price 6 200 Lekë
 27. Ducray Shampo për flokë të dobët 400 ml
  Ducray Shampo për flokë të dobët 400 ml
  Special Price 1 560 Lekë Regular Price 2 400 Lekë
 28. Ducray Kapsula për rënien kronike të flokëve 30 kapsula
  Ducray Kapsula për rënien kronike të flokëve 30 kapsula
  Special Price 2 665 Lekë Regular Price 4 100 Lekë
 29. Ducray Kapsula për rënien rastësore të flokëve 30 kapsula
  Ducray Kapsula për rënien rastësore të flokëve 30 kapsula
  Special Price 2 665 Lekë Regular Price 4 100 Lekë

29 Produkte

per page
Set Descending Direction
*Ne jemi duke punuar në mënyrë të vazhdueshme për të përmirësuar cilësinë e shërbimit për klientët tanë. Çdo koment ose sugjerim nga ana juaj vlen shumë per ne. Kështu qe mos harroni të na shkruani me email ose ne rrjetet sociale. Ju faleminderit për besimin tuaj. 😀