Klorane

Items 1-32 of 68

Page:

per page
Set Descending Direction
 1. POLYSIANES - Vaj i thate me Manoi spf 30, 150ml
  POLYSIANES - Vaj i thate me Manoi spf 30, 150ml
  Special Price 2 720 Lekë Regular Price 3 400 Lekë
 2. Klorane Shampo në trajtë xheli 2 në 1 200 ml
  Klorane Shampo në trajtë xheli 2 në 1 200 ml
  Special Price 715 Lekë Regular Price 1 100 Lekë
 3. Klorane Shampo delikate për fëmijë 500 ml
  Klorane Shampo delikate për fëmijë 500 ml
  Special Price 1 203 Lekë Regular Price 1 850 Lekë
 4. Klorane Spraj 3 në 1 75 ml
  Klorane Spraj 3 në 1 75 ml
  Special Price 910 Lekë Regular Price 1 400 Lekë
 5. Klorane Krem hidratues me kalendule 200 ml
  Klorane Krem hidratues me kalendule 200 ml
  Special Price 1 040 Lekë Regular Price 1 600 Lekë
 6. Klorane Sapun pastrues për bebe me kalendule 250 g
  Klorane Sapun pastrues për bebe me kalendule 250 g
  Special Price 650 Lekë Regular Price 1 000 Lekë
 7. Klorane Ujë pastrues me lule misri për sy të ndjeshëm 100 ml
  Klorane Ujë pastrues me lule misri për sy të ndjeshëm 100 ml
  Special Price 845 Lekë Regular Price 1 300 Lekë
 8. Klorane Strisha për heqjen e qimeve 6 copë
  Klorane Strisha për heqjen e qimeve 6 copë
  Special Price 943 Lekë Regular Price 1 450 Lekë
 9. KLORANE - Krem shampo me gjalpe Cupuacu me lule Frangipani, 200ml
  KLORANE - Krem shampo me gjalpe Cupuacu me lule Frangipani, 200ml
  Special Price 800 Lekë Regular Price 1 000 Lekë
 10. KLORANE - Xhel dushi
  KLORANE - Xhel dushi
  Special Price 800 Lekë Regular Price 1 000 Lekë
 11. KLORANE - Xhel dushi me man te eger, 200ml
  KLORANE - Xhel dushi me man te eger, 200ml
  Special Price 800 Lekë Regular Price 1 000 Lekë
 12. KLORANE - Xhel dushi ushqyes me uje Tiare, 200ml
  KLORANE - Xhel dushi ushqyes me uje Tiare, 200ml
  Special Price 800 Lekë Regular Price 1 000 Lekë
 13. KLORANE - Xhel dushi me mjalte portokalli, 200ml
  KLORANE - Xhel dushi me mjalte portokalli, 200ml
  Special Price 800 Lekë Regular Price 1 000 Lekë
 14. KLORANE - Krem trupi ushqyes me gjalpe Cupuacu organik, 200ml
  KLORANE - Krem trupi ushqyes me gjalpe Cupuacu organik, 200ml
  Special Price 1 280 Lekë Regular Price 1 600 Lekë
 15. KLORANE - Xhel dushi me gjethe Fiku,200ml
  KLORANE - Xhel dushi me gjethe Fiku,200ml
  Special Price 800 Lekë Regular Price 1 000 Lekë
 16. KLORANE - Sapun kremoz me Cupuacu Organik dhe ex te gjethes se fikut, 100g
  KLORANE - Sapun kremoz me Cupuacu Organik dhe ex te gjethes se fikut, 100g
  Special Price 440 Lekë Regular Price 550 Lekë
 17. KLORANE - Locion trupi ushqyes me gjalpe, Cupuacu, uje Yuzu, 200ml
  KLORANE - Locion trupi ushqyes me gjalpe, Cupuacu, uje Yuzu, 200ml
  Special Price 1 280 Lekë Regular Price 1 600 Lekë
 18. KLORANE - SHAMPO TRUPI USHQYESE ME GJALPE CUPUACU, ME UJE YUZU, 200ml
  KLORANE - SHAMPO TRUPI USHQYESE ME GJALPE CUPUACU, ME UJE YUZU, 200ml
  Special Price 800 Lekë Regular Price 1 000 Lekë
 19. KLORANE - Sapun kremoz me uje Yuzu dhe gjalpe cupuacu, 100g
  KLORANE - Sapun kremoz me uje Yuzu dhe gjalpe cupuacu, 100g
  Special Price 440 Lekë Regular Price 550 Lekë
 20. KLORANE - Vaj trupi me Hibiskus, me gjalpe organik Cupuacu, 150ml
  KLORANE - Vaj trupi me Hibiskus, me gjalpe organik Cupuacu, 150ml
  Special Price 2 720 Lekë Regular Price 3 400 Lekë
 21. KLORANE - Krem trupi ne trajte locioni me gjale organik Cupuacu, 200ml
  KLORANE - Krem trupi ne trajte locioni me gjale organik Cupuacu, 200ml
  Special Price 1 280 Lekë Regular Price 1 600 Lekë
 22. KLORANE - Shampo ushqyese me lule Hibiskus, 200ml
  KLORANE - Shampo ushqyese me lule Hibiskus, 200ml
  Special Price 800 Lekë Regular Price 1 000 Lekë
 23. KLORANE - Sapun krem me Hibiskus, 100g
  KLORANE - Sapun krem me Hibiskus, 100g
  Special Price 440 Lekë Regular Price 550 Lekë
 24. KLORANE - Krem dushi me gjalpe Cupuacu, 200ml
  KLORANE - Krem dushi me gjalpe Cupuacu, 200ml
  Special Price 800 Lekë Regular Price 1 000 Lekë
 25. KLORANE - Sapun hidratues Lulesh Cupuacu, 100g
  KLORANE - Sapun hidratues Lulesh Cupuacu, 100g
  Special Price 440 Lekë Regular Price 550 Lekë
 26. Klorane Shampo e thatë detoks me hithër akuatike 150 ml
  Klorane Shampo e thatë detoks me hithër akuatike 150 ml
  Special Price 1 138 Lekë Regular Price 1 750 Lekë
 27. Klorane Shampo e thatë me hithër për flokë të yndyrshëm të errët 150 ml
  Klorane Shampo e thatë me hithër për flokë të yndyrshëm të errët 150 ml
  Special Price 1 138 Lekë Regular Price 1 750 Lekë
 28. Klorane Shampo e thatë për balancimin e yndyrës me hithër 150 ml
  Klorane Shampo e thatë për balancimin e yndyrës me hithër 150 ml
  Special Price 1 138 Lekë Regular Price 1 750 Lekë
 29. Klorane Shampo e thatë për balancimin e yndyrës me hithër 50 ml
  Klorane Shampo e thatë për balancimin e yndyrës me hithër 50 ml
  Special Price 520 Lekë Regular Price 800 Lekë

Items 1-32 of 68

Page:

per page
Set Descending Direction
*Ne jemi duke punuar në mënyrë të vazhdueshme për të përmirësuar cilësinë e shërbimit për klientët tanë. Çdo koment ose sugjerim nga ana juaj vlen shumë per ne. Kështu qe mos harroni të na shkruani me email ose ne rrjetet sociale. Ju faleminderit për besimin tuaj. 😀