KORFF

Items 1-32 of 162

Page:

per page
Set Descending Direction
 1. Korff Skrab pastrues dhe ndricues 100 ml
  Korff Skrab pastrues dhe ndricues 100 ml
  Special Price 1 680 Lekë Regular Price 2 100 Lekë
 2. Korff Xhel mat për konturin e syve 15 ml
  Korff Xhel mat për konturin e syve 15 ml
  Special Price 1 680 Lekë Regular Price 2 100 Lekë
 3. Korff Krem hidratues për fytyrën 50 ml
  Korff Krem hidratues për fytyrën 50 ml
  Special Price 2 800 Lekë Regular Price 3 500 Lekë
 4. Korff Maskë hidratuese me shkëlqim 50 ml
  Korff Maskë hidratuese me shkëlqim 50 ml
  Special Price 2 800 Lekë Regular Price 3 500 Lekë
 5. Korff Pastrues dhe skrab 25 ml
  Korff Pastrues dhe skrab 25 ml
  Special Price 1 680 Lekë Regular Price 2 100 Lekë
 6. Korff Laps buzësh 01-05 1.08
  Korff Laps buzësh 01-05 1.08
  Special Price 1 944 Lekë Regular Price 2 430 Lekë
 7. Korff Buzëkuq kremoz dhe me shkëlqim 01-14 4 ml
  Korff Buzëkuq kremoz dhe me shkëlqim 01-14 4 ml
  Special Price 2 592 Lekë Regular Price 3 240 Lekë
 8. Korff Buzëkuq i lëngshëm mat 01-05 6 ml
  Korff Buzëkuq i lëngshëm mat 01-05 6 ml
  Special Price 2 592 Lekë Regular Price 3 240 Lekë
 9. Korff Buzëkuq mat 01-08 1.3 gr
  Korff Buzëkuq mat 01-08 1.3 gr
  Special Price 2 392 Lekë Regular Price 2 990 Lekë
 10. Korff Shkëlqyes buzësh 01-06 6 ml
  Korff Shkëlqyes buzësh 01-06 6 ml
  Special Price 2 240 Lekë Regular Price 2 800 Lekë
 11. Korff Primer dhe skrub për buzët 2.8 gr
  Korff Primer dhe skrub për buzët 2.8 gr
  Special Price 1 824 Lekë Regular Price 2 280 Lekë
 12. Korff Solucion për pastrimin e furcave 50 ml
  Korff Solucion për pastrimin e furcave 50 ml
  Special Price 2 240 Lekë Regular Price 2 800 Lekë
 13. Korff Furcë me efekt të dyfishtë për sytë dhe konturet
  Korff Furcë me efekt të dyfishtë për sytë dhe konturet
  Special Price 3 136 Lekë Regular Price 3 920 Lekë
 14. Korff Furcë për aplikimin e bronxerit dhe blushit
  Korff Furcë për aplikimin e bronxerit dhe blushit
  Special Price 3 920 Lekë Regular Price 4 900 Lekë
 15. Korff Furcë e sheshtë
  Korff Furcë e sheshtë
  Special Price 4 032 Lekë Regular Price 5 040 Lekë
 16. Korff Rimel rezistent ndaj ujit 9 ml
  Korff Rimel rezistent ndaj ujit 9 ml
  Special Price 2 440 Lekë Regular Price 3 050 Lekë
 17. Korff Rimel volumizues 13 ml
  Korff Rimel volumizues 13 ml
  Special Price 2 464 Lekë Regular Price 3 080 Lekë
 18. Korff Rimel definizues 9 ml
  Korff Rimel definizues 9 ml
  Special Price 2 440 Lekë Regular Price 3 050 Lekë
 19. Korff Rimel volumizues 14 ml
  Korff Rimel volumizues 14 ml
  Special Price 2 464 Lekë Regular Price 3 080 Lekë
 20. Korff Rimel për forcimin e qerpikëve 7.6 ml
  Korff Rimel për forcimin e qerpikëve 7.6 ml
  Special Price 2 464 Lekë Regular Price 3 080 Lekë
 21. Korff Ton kompakt për sytë 01-12 3.96 g
  Korff Ton kompakt për sytë 01-12 3.96 g
  Special Price 1 232 Lekë Regular Price 1 540 Lekë
 22. Korff Kuti për vendosjen e toneve të syve
  Korff Kuti për vendosjen e toneve të syve
  Special Price 1 456 Lekë Regular Price 1 820 Lekë
 23. Korff Laps i hollë për vetullat 03 0.09 g
  Korff Laps i hollë për vetullat 03 0.09 g
  Special Price 1 536 Lekë Regular Price 1 920 Lekë
 24. Korff Laps i hollë për vetullat 02 0.09 g
  Korff Laps i hollë për vetullat 02 0.09 g
  Special Price 1 536 Lekë Regular Price 1 920 Lekë
 25. Korff Laps i hollë për vetullat 01 0.09 g
  Korff Laps i hollë për vetullat 01 0.09 g
  Special Price 1 536 Lekë Regular Price 1 920 Lekë
 26. Korff Laps për sytë 07 butter 1.1 gr
  Korff Laps për sytë 07 butter 1.1 gr
  Special Price 1 456 Lekë Regular Price 1 820 Lekë
 27. Korff Laps violet për sytë 06 1.1 gr
  Korff Laps violet për sytë 06 1.1 gr
  Special Price 1 456 Lekë Regular Price 1 820 Lekë
 28. Korff Laps jeshil për sytë 05 1.1 gr
  Korff Laps jeshil për sytë 05 1.1 gr
  Special Price 1 456 Lekë Regular Price 1 820 Lekë
 29. Korff Laps blu për sytë 04 1.1 gr
  Korff Laps blu për sytë 04 1.1 gr
  Special Price 1 456 Lekë Regular Price 1 820 Lekë
 30. Korff Laps kaf për sytë 03 1.05 gr
  Korff Laps kaf për sytë 03 1.05 gr
  Special Price 1 456 Lekë Regular Price 1 820 Lekë
 31. Korff Laps i zi për sytë 02 1.05 gr
  Korff Laps i zi për sytë 02 1.05 gr
  Special Price 1 456 Lekë Regular Price 1 820 Lekë
 32. Korff Laps i zi për sytë 01 1.05 gr
  Korff Laps i zi për sytë 01 1.05 gr
  Special Price 1 456 Lekë Regular Price 1 820 Lekë

Items 1-32 of 162

Page:

per page
Set Descending Direction
*Ne jemi duke punuar në mënyrë të vazhdueshme për të përmirësuar cilësinë e shërbimit për klientët tanë. Çdo koment ose sugjerim nga ana juaj vlen shumë per ne. Kështu qe mos harroni të na shkruani me email ose ne rrjetet sociale. Ju faleminderit për besimin tuaj. 😀