Lierac

Items 1-32 of 76

Page:

per page
Set Descending Direction
 1. LIERAC - Ujë i parfumuar Sensorielle, 100ml
  LIERAC - Ujë i parfumuar Sensorielle, 100ml
  Special Price 1 460 Lekë Regular Price 1 830 Lekë
 2. LIERAC - Sunissime Qumësht Hidratues dhe Rigjenerues, 150ml
  LIERAC - Sunissime Qumësht Hidratues dhe Rigjenerues, 150ml
  Special Price 2 975 Lekë Regular Price 3 500 Lekë
 3. LIERAC - Sunissime Spf 50 Qumësht energjizues trupi, 150ml
  LIERAC - Sunissime Spf 50 Qumësht energjizues trupi, 150ml
  Special Price 3 400 Lekë Regular Price 4 000 Lekë
 4. LIERAC - Sunissime SPF 30 Qumësht energjizues Trupi, 150ml
  LIERAC - Sunissime SPF 30 Qumësht energjizues Trupi, 150ml
  Special Price 2 975 Lekë Regular Price 3 500 Lekë
 5. LIERAC - Sunissime SPF 15 Qumësht Trupi, 350ml
  LIERAC - Sunissime SPF 15 Qumësht Trupi, 350ml
  Special Price 2 975 Lekë Regular Price 3 500 Lekë
 6. LIERAC - Sunissime SPF 50 Fluid energjizues dhe mbrojtës, 40ml
  LIERAC - Sunissime SPF 50 Fluid energjizues dhe mbrojtës, 40ml
  Special Price 3 825 Lekë Regular Price 4 500 Lekë
 7. LIERAC - Sunissime Fluid Energjizues dhe mbrojtës SPF 30, 40ml
  LIERAC - Sunissime Fluid Energjizues dhe mbrojtës SPF 30, 40ml
  Special Price 3 825 Lekë Regular Price 4 500 Lekë
 8. LIERAC - Sunissime Fluid energjizues dhe mbrojtës SPF 15, 40ml
  LIERAC - Sunissime Fluid energjizues dhe mbrojtës SPF 15, 40ml
  Special Price 3 825 Lekë Regular Price 4 500 Lekë
 9. LIERAC - Sunissime Fluid energjizues dhe mbrojtës me ngjyrë, SPF 50, 40ml
  LIERAC - Sunissime Fluid energjizues dhe mbrojtës me ngjyrë, SPF 50, 40ml
  Special Price 3 825 Lekë Regular Price 4 500 Lekë
 10. LIERAC - Fluid mbrojtës SPF 30, antirrudhë me ngjyrë, 40ml
  LIERAC - Fluid mbrojtës SPF 30, antirrudhë me ngjyrë, 40ml
  Special Price 3 825 Lekë Regular Price 4 500 Lekë
 11. LIERAC - Krem Hidratues 48h rimbushës, ushqyes , 089
  LIERAC - Krem Hidratues 48h rimbushës, ushqyes , 089
  Special Price 2 975 Lekë Regular Price 3 500 Lekë
 12. LIERAC - Qumësht Hidratues 48h rimbushës tonifikues me ac.hialuronik, 200ml
  LIERAC - Qumësht Hidratues 48h rimbushës tonifikues me ac.hialuronik, 200ml
  Special Price 2 762 Lekë Regular Price 3 250 Lekë
 13. LIERAC - Skrab trupi me efekt mikropeeling, 200ml
  LIERAC - Skrab trupi me efekt mikropeeling, 200ml
  Special Price 2 550 Lekë Regular Price 3 000 Lekë
 14. LIERAC - Locion për Trupin Ushqyes, 400ml
  LIERAC - Locion për Trupin Ushqyes, 400ml
  Special Price 2 465 Lekë Regular Price 2 900 Lekë
 15. LIERAC - Qumësht Hidratues Tonifikues dhe zbutës për trupin, 400ml
  LIERAC - Qumësht Hidratues Tonifikues dhe zbutës për trupin, 400ml
  Special Price 2 975 Lekë Regular Price 3 500 Lekë
 16. LIERAC - Serum Anti Celulit hidratues, 150ml
  LIERAC - Serum Anti Celulit hidratues, 150ml
  Special Price 4 862 Lekë Regular Price 5 720 Lekë
 17. LIERAC - Serum Anti Celulit hidratues, 200ml
  LIERAC - Serum Anti Celulit hidratues, 200ml
  Special Price 5 032 Lekë Regular Price 5 920 Lekë
 18. LIERAC - Krem Xhel anti celulit për barkun, 100ml
  LIERAC - Krem Xhel anti celulit për barkun, 100ml
  Special Price 4 071 Lekë Regular Price 4 790 Lekë
 19. LIERAC - Krem rimodelues dhe anti rrudhë për trupin, 200ml
  LIERAC - Krem rimodelues dhe anti rrudhë për trupin, 200ml
  Special Price 5 873 Lekë Regular Price 6 910 Lekë
 20. LIERAC - Spraj Tonifikues për bustin dhe dekoltenë, 100ml
  LIERAC - Spraj Tonifikues për bustin dhe dekoltenë, 100ml
  Special Price 3 595 Lekë Regular Price 4 230 Lekë
 21. LIERAC - Krem Rimodelues për dekoltenë, 50ml
  LIERAC - Krem Rimodelues për dekoltenë, 50ml
  Special Price 4 794 Lekë Regular Price 5 640 Lekë
 22. LIERAC - Phytophyline Trajtim Intensiv Anti Celulit, 20x75ml
  LIERAC - Phytophyline Trajtim Intensiv Anti Celulit, 20x75ml
  Special Price 5 032 Lekë Regular Price 5 920 Lekë
 23. LIERAC - Phytolastil Trajtim për parandalimin e strijave, 75ml
  LIERAC - Phytolastil Trajtim për parandalimin e strijave, 75ml
  Special Price 3 952 Lekë Regular Price 4 650 Lekë
 24. LIERAC - Phytolastil Trajtim intensiv anti strija, 20x5ml
  LIERAC - Phytolastil Trajtim intensiv anti strija, 20x5ml
  Special Price 5 032 Lekë Regular Price 5 920 Lekë
 25. LIERAC - Sebologie Maskë purifikuese për lëkura me pore dhe imperfeksione, 50ml
  LIERAC - Sebologie Maskë purifikuese për lëkura me pore dhe imperfeksione, 50ml
  Special Price 3 289 Lekë Regular Price 3 870 Lekë
 26. LIERAC - Sebologie Koncentrat antiseptik për aknet dhe cikatricet,15ml
  LIERAC - Sebologie Koncentrat antiseptik për aknet dhe cikatricet,15ml
  Special Price 2 040 Lekë Regular Price 2 400 Lekë
 27. LIERAC - Sebologie Solucion Keratolitik me Ac.Glikolik dhe Ac.Laktik, 100ml
  LIERAC - Sebologie Solucion Keratolitik me Ac.Glikolik dhe Ac.Laktik, 100ml
  Special Price 2 507 Lekë Regular Price 2 950 Lekë
 28. LIERAC - Sebologie Xhel Fluid Matifikues, Seborregullator, 40ml
  LIERAC - Sebologie Xhel Fluid Matifikues, Seborregullator, 40ml
  Special Price 3 315 Lekë Regular Price 3 690 Lekë
 29. LIERAC - Rosilogie Krem trajtues për lëkurat kuperoze, 40ml
  LIERAC - Rosilogie Krem trajtues për lëkurat kuperoze, 40ml
  Special Price 3 315 Lekë Regular Price 3 690 Lekë
 30. LIERAC - Lumilogie Maskë zbardhuese, 50ml
  LIERAC - Lumilogie Maskë zbardhuese, 50ml
  Special Price 3 315 Lekë Regular Price 3 900 Lekë
 31. LIERAC - Lumilogie Trajtues për 3 tipet e melasmave, 30ml
  LIERAC - Lumilogie Trajtues për 3 tipet e melasmave, 30ml
  Special Price 5 601 Lekë Regular Price 6 590 Lekë
 32. LIERAC - Cica Filler Krem riparues dhe anti rrudhë lëkure n- e thatë, 40ml
  LIERAC - Cica Filler Krem riparues dhe anti rrudhë lëkure n- e thatë, 40ml
  Special Price 5 083 Lekë Regular Price 5 980 Lekë

Items 1-32 of 76

Page:

per page
Set Descending Direction
*Ne jemi duke punuar në mënyrë të vazhdueshme për të përmirësuar cilësinë e shërbimit për klientët tanë. Çdo koment ose sugjerim nga ana juaj vlen shumë per ne. Kështu qe mos harroni të na shkruani me email ose ne rrjetet sociale. Ju faleminderit për besimin tuaj. 😀