Nuxe

Items 1-32 of 90

Page:

per page
Set Descending Direction
 1. Nuxe Shampo për flokët dhe trupin pas diellit 200 ml
  Nuxe Shampo për flokët dhe trupin pas diellit 200 ml
  Special Price 1 105 Lekë Regular Price 1 700 Lekë
 2. Nuxe Qumësht freskues i lëkurës pas diellit 200 ml
  Nuxe Qumësht freskues i lëkurës pas diellit 200 ml
  Special Price 1 690 Lekë Regular Price 2 600 Lekë
 3. Nuxe Locion për vetënxirje 100 ml
  Nuxe Locion për vetënxirje 100 ml
  Special Price 1 950 Lekë Regular Price 3 000 Lekë
 4. Nuxe Ujë i parfumuar 100 ml
  Nuxe Ujë i parfumuar 100 ml
  Special Price 2 795 Lekë Regular Price 4 300 Lekë
 5. Nuxe Vaj mbrojtës dhe hidratues për flokët 150 ml
  Nuxe Vaj mbrojtës dhe hidratues për flokët 150 ml
  Special Price 1 625 Lekë Regular Price 2 500 Lekë
 6. Nuxe Vaj për nxirje SPF 10 150 ml
  Nuxe Vaj për nxirje SPF 10 150 ml
  Special Price 2 145 Lekë Regular Price 3 300 Lekë
 7. Nuxe Vaj për nxirje SPF 30 150 ml
  Nuxe Vaj për nxirje SPF 30 150 ml
  Special Price 2 275 Lekë Regular Price 3 500 Lekë
 8. Nuxe Locion mbrojtës SPF 30 150 ml
  Nuxe Locion mbrojtës SPF 30 150 ml
  Special Price 2 210 Lekë Regular Price 3 400 Lekë
 9. Nuxe Spraj për fytyrën dhe trupin SPF 50 150 ml
  Nuxe Spraj për fytyrën dhe trupin SPF 50 150 ml
  Special Price 2 340 Lekë Regular Price 3 600 Lekë
 10. Nuxe Krem dielli SPF 30 50 ml
  Nuxe Krem dielli SPF 30 50 ml
  Special Price 1 755 Lekë Regular Price 2 700 Lekë
 11. Nuxe Krem-fluid dielli SPF 50 50 ml
  Nuxe Krem-fluid dielli SPF 50 50 ml
  Special Price 1 885 Lekë Regular Price 2 900 Lekë
 12. Nuxe Krem dielli për fytyrën SPF 50 50 ml
  Nuxe Krem dielli për fytyrën SPF 50 50 ml
  Special Price 1 885 Lekë Regular Price 2 900 Lekë
 13. Nuxe Deodorant 24h për meshkuj 50 ml
  Nuxe Deodorant 24h për meshkuj 50 ml
  Special Price 975 Lekë Regular Price 1 500 Lekë
 14. Nuxe Xhel larës për kokën dhe trupin për meshkuj 200 ml
  Nuxe Xhel larës për kokën dhe trupin për meshkuj 200 ml
  Special Price 910 Lekë Regular Price 1 400 Lekë
 15. Nuxe Balsam për lëkurë pas rrojes për meshkuj 50 ml
  Nuxe Balsam për lëkurë pas rrojes për meshkuj 50 ml
  Special Price 2 080 Lekë Regular Price 3 200 Lekë
 16. Nuxe Xhel për rroje për meshkuj 150 ml
  Nuxe Xhel për rroje për meshkuj 150 ml
  Special Price 1 170 Lekë Regular Price 1 800 Lekë
 17. Nuxe Krem për konturin e syve për meshkuj 15 ml
  Nuxe Krem për konturin e syve për meshkuj 15 ml
  Special Price 1 755 Lekë Regular Price 2 700 Lekë
 18. Nuxe Locion antimoshë për meshkuj 50 ml
  Nuxe Locion antimoshë për meshkuj 50 ml
  Special Price 3 380 Lekë Regular Price 5 200 Lekë
 19. Nuxe Xhel hidratues për meshkuj 50 ml
  Nuxe Xhel hidratues për meshkuj 50 ml
  Special Price 2 048 Lekë Regular Price 3 150 Lekë
 20. Nuxe Locion i parfumuar 200 ml
  Nuxe Locion i parfumuar 200 ml
  Special Price 1 690 Lekë Regular Price 2 600 Lekë
 21. Nuxe Vaj për dush 200 ml
  Nuxe Vaj për dush 200 ml
  Special Price 1 105 Lekë Regular Price 1 700 Lekë
 22. Nuxe Parfum për femra 50 ml
  Nuxe Parfum për femra 50 ml
  Special Price 4 290 Lekë Regular Price 6 600 Lekë
 23. Nuxe Balsam zbutës për trupin 200 ml
  Nuxe Balsam zbutës për trupin 200 ml
  Special Price 2 145 Lekë Regular Price 3 300 Lekë
 24. Nuxe Krem hidratues trupi për 48h 400 ml
  Nuxe Krem hidratues trupi për 48h 400 ml
  Special Price 2 730 Lekë Regular Price 4 200 Lekë
 25. Nuxe Ujë i parfumuar 100 ml
  Nuxe Ujë i parfumuar 100 ml
  Special Price 2 860 Lekë Regular Price 4 400 Lekë
 26. Nuxe Deodorant me pudra natyrale alumini dhe argjendi 50 ml
  Nuxe Deodorant me pudra natyrale alumini dhe argjendi 50 ml
  Special Price 975 Lekë Regular Price 1 500 Lekë
 27. Nuxe Vaj i thatë seria e limituar 2020-Blu 100 ml
  Nuxe Vaj i thatë seria e limituar 2020-Blu 100 ml
  Special Price 2 535 Lekë Regular Price 3 900 Lekë
 28. Nuxe Vaj i thatë seria e limituar 2020-E verdha 100 ml
  Nuxe Vaj i thatë seria e limituar 2020-E verdha 100 ml
  Special Price 2 535 Lekë Regular Price 3 900 Lekë
 29. Nuxe Vaj i thatë me aromë lulesh 100 ml
  Nuxe Vaj i thatë me aromë lulesh 100 ml
  Special Price 2 535 Lekë Regular Price 3 900 Lekë
 30. Nuxe Vaj i thatë me aromë lulesh 50 ml
  Nuxe Vaj i thatë me aromë lulesh 50 ml
  Special Price 1 625 Lekë Regular Price 2 500 Lekë
 31. Nuxe Vaj i thatë me efekt shkëlqyes 100 ml
  Nuxe Vaj i thatë me efekt shkëlqyes 100 ml
  Special Price 3 185 Lekë Regular Price 4 900 Lekë
 32. Nuxe Vaj i thatë me efekt shkëlqyes 50 ml
  Nuxe Vaj i thatë me efekt shkëlqyes 50 ml
  Special Price 2 340 Lekë Regular Price 3 600 Lekë

Items 1-32 of 90

Page:

per page
Set Descending Direction
*Ne jemi duke punuar në mënyrë të vazhdueshme për të përmirësuar cilësinë e shërbimit për klientët tanë. Çdo koment ose sugjerim nga ana juaj vlen shumë per ne. Kështu qe mos harroni të na shkruani me email ose ne rrjetet sociale. Ju faleminderit për besimin tuaj. 😀