Ulje

Items 1-32 of 68

Page:

per page
Set Descending Direction
 1. La Roche-Posay Hyalu B5 Krem antirrudhë 40 ml
  La Roche-Posay Hyalu B5 Krem antirrudhë 40 ml
  Special Price 3 280 Lekë Regular Price 4 100 Lekë
 2. La Roche-Posay Hyalu B5 Krem antirrudhë për sytë 15 ml
  La Roche-Posay Hyalu B5 Krem antirrudhë për sytë 15 ml
  Special Price 3 040 Lekë Regular Price 3 800 Lekë
 3. La Roche-Posay Qumësht trupi SPF 50+ 250 ml
  La Roche-Posay Qumësht trupi SPF 50+ 250 ml
  Special Price 2 800 Lekë Regular Price 3 500 Lekë
 4. La Roche-Posay Qumësht mbrojtës me filtra minerale SPF 50+ 120 ml
  La Roche-Posay Qumësht mbrojtës me filtra minerale SPF 50+ 120 ml
  Special Price 2 800 Lekë Regular Price 3 500 Lekë
 5. La Roche-Posay Spraj i padukshëm SPF 50+ 200 ml
  La Roche-Posay Spraj i padukshëm SPF 50+ 200 ml
  Special Price 2 800 Lekë Regular Price 3 500 Lekë
 6. La Roche-Posay Krem-xhel dielli për fytyrën dhe trupin SPF 50+ 250 ml
  La Roche-Posay Krem-xhel dielli për fytyrën dhe trupin SPF 50+ 250 ml
  Special Price 2 800 Lekë Regular Price 3 500 Lekë
 7. La Roche-Posay Krem-xhel dielli për fëmijë SPF 50+ 250 ml
  La Roche-Posay Krem-xhel dielli për fëmijë SPF 50+ 250 ml
  Special Price 2 960 Lekë Regular Price 3 700 Lekë
 8. La Roche-Posay Qumësht mbrojtës për fëmijë SPF 50+ 100 ml
  La Roche-Posay Qumësht mbrojtës për fëmijë SPF 50+ 100 ml
  Special Price 2 880 Lekë Regular Price 3 600 Lekë
 9. La Roche-Posay Locion trupi për fëmijë SPF 50+ 100 ml
  La Roche-Posay Locion trupi për fëmijë SPF 50+ 100 ml
  Special Price 1 920 Lekë Regular Price 2 400 Lekë
 10. La Roche-Posay Krem dielli korrektues me ngjyrë SPF 50+ 50 ml
  La Roche-Posay Krem dielli korrektues me ngjyrë SPF 50+ 50 ml
  Special Price 2 960 Lekë Regular Price 3 700 Lekë
 11. La Roche-Posay Krem dielli korrektues dhe antimoshë SPF 50+ 50 ml
  La Roche-Posay Krem dielli korrektues dhe antimoshë SPF 50+ 50 ml
  Special Price 2 960 Lekë Regular Price 3 700 Lekë
 12. La Roche-Posay Krem dielli për lëkura me hiperkeratoza SPF 50+ 50 ml
  La Roche-Posay Krem dielli për lëkura me hiperkeratoza SPF 50+ 50 ml
  Special Price 2 400 Lekë Regular Price 3 000 Lekë
 13. La Roche-Posay Krem dielli mbrojtës dhe trajtues për aknet SPF 50+ 50 ml
  La Roche-Posay Krem dielli mbrojtës dhe trajtues për aknet SPF 50+ 50 ml
  Special Price 2 400 Lekë Regular Price 3 000 Lekë
 14. La Roche-Posay Krem dielli me pigment SPF 50+ 50 ml
  La Roche-Posay Krem dielli me pigment SPF 50+ 50 ml
  Special Price 2 400 Lekë Regular Price 3 000 Lekë
 15. La Roche-Posay Krem mbrojtës SPF 50+ 50 ml
  La Roche-Posay Krem mbrojtës SPF 50+ 50 ml
  Special Price 2 400 Lekë Regular Price 3 000 Lekë
 16. La Roche-Posay Spraj mbrojtës me SPF 50+ 75 ml
  La Roche-Posay Spraj mbrojtës me SPF 50+ 75 ml
  Special Price 2 080 Lekë Regular Price 2 600 Lekë
 17. La Roche-Posay Krem dielli hidratues për sy të ndjeshëm SPF 50+ 50ml
  La Roche-Posay Krem dielli hidratues për sy të ndjeshëm SPF 50+ 50ml
  Special Price 2 320 Lekë Regular Price 2 900 Lekë
 18. La Roche-Posay Xhel larës për lëkurë të ndjeshme dhe të thatë 200 ml
  La Roche-Posay Xhel larës për lëkurë të ndjeshme dhe të thatë 200 ml
  Special Price 1 680 Lekë Regular Price 2 100 Lekë
 19. La Roche-Posay Krem hidratues me ngjyrë (medium) 40 ml
  La Roche-Posay Krem hidratues me ngjyrë (medium) 40 ml
  Special Price 2 380 Lekë Regular Price 2 975 Lekë
 20. La Roche-Posay Krem hidratues me ngjyrë (light) 40 ml
  La Roche-Posay Krem hidratues me ngjyrë (light) 40 ml
  Special Price 2 380 Lekë Regular Price 2 975 Lekë
 21. La Roche-Posay Hidratues për lëkurë mikse në të yndyrshme 40 ml
  La Roche-Posay Hidratues për lëkurë mikse në të yndyrshme 40 ml
  Special Price 2 380 Lekë Regular Price 2 975 Lekë
 22. La Roche-Posay Krem hidratues sensitiv 40 ml
  La Roche-Posay Krem hidratues sensitiv 40 ml
  Special Price 2 380 Lekë Regular Price 2 975 Lekë
 23. La Roche-Posay Ujë micelar fiziologjik për lëkurë të ndjeshme 400 ml
  La Roche-Posay Ujë micelar fiziologjik për lëkurë të ndjeshme 400 ml
  Special Price 2 128 Lekë Regular Price 2 660 Lekë
 24. La Roche-Posay Xhel pastrues fiziologjik 195 ml
  La Roche-Posay Xhel pastrues fiziologjik 195 ml
  Special Price 2 208 Lekë Regular Price 2 760 Lekë
 25. La Roche-Posay Krem hidratues kundër skuqjes për lëkurë të thatë SPF 15 40 ml
  La Roche-Posay Krem hidratues kundër skuqjes për lëkurë të thatë SPF 15 40 ml
  Special Price 3 032 Lekë Regular Price 3 790 Lekë
 26. La Roche-Posay Serum intensiv për skuqjet e fytyrës 40 ml
  La Roche-Posay Serum intensiv për skuqjet e fytyrës 40 ml
  Special Price 2 944 Lekë Regular Price 3 680 Lekë
 27. La Roche-Posay Serum hidratues intensiv 30 ml
  La Roche-Posay Serum hidratues intensiv 30 ml
  Special Price 3 440 Lekë Regular Price 4 300 Lekë
 28. La Roche-Posay Hidratues për shenjat e lodhjes së syve 15 ml
  La Roche-Posay Hidratues për shenjat e lodhjes së syve 15 ml
  Special Price 2 544 Lekë Regular Price 3 180 Lekë
 29. La Roche-Posay Krem hidratues intensiv për lëkurë të thatë SPF 20 50 ml
  La Roche-Posay Krem hidratues intensiv për lëkurë të thatë SPF 20 50 ml
  Special Price 3 280 Lekë Regular Price 4 100 Lekë
 30. La Roche-Posay Krem hidratues intensiv për lëkurë të thatë 50 ml
  La Roche-Posay Krem hidratues intensiv për lëkurë të thatë 50 ml
  Special Price 3 200 Lekë Regular Price 4 000 Lekë
 31. La Roche-Posay Krem hidratues për lëkurë normale/mikse 50 ml
  La Roche-Posay Krem hidratues për lëkurë normale/mikse 50 ml
  Special Price 3 200 Lekë Regular Price 4 000 Lekë

Items 1-32 of 68

Page:

per page
Set Descending Direction
*Ne jemi duke punuar në mënyrë të vazhdueshme për të përmirësuar cilësinë e shërbimit për klientët tanë. Çdo koment ose sugjerim nga ana juaj vlen shumë per ne. Kështu qe mos harroni të na shkruani me email ose ne rrjetet sociale. Ju faleminderit për besimin tuaj. 😀