Butrintipharma.com u krijua me qellimin qe t’I ofroje klientit shqipetar produkte te sigurta dhe informacion te sakte mbi gjithcka qe ka te beje me shendetin dhe mireqenien fizike te njeriut.

Themeluesja e kesaj faqeje, Teuta Maci, mban titulln Master in Science (Master Shkencor) nga universiteti i Utrechtit, Hollande, ne degen Farmaci.

Me Butrintipharma.com ajo se bashku me stafin e farmacive Butrinti & Butrinti-Mullet deshiron te plotesoje nevojen e tregut per produkte dhe informacion te sakte farmaceutik, duke u bazuar dhe ne eksperiencen mbi 25 vjecare te saj dhe familjes se saj ne kete fushe.

Me nje staf te perbere ekskluzivisht nga farmaciste ne perpiqemi te perfshijme ne asortimentin tone te tera produtet e tregut farmaceutik shqipetar qe ofrojne cilesi te standartit europian.

Ne asortimentin e Butrintipharma.com do te gjeni nje game te gjere produktesh parafarmaceutike per shendetin, si barnat qe mund te blihen pa recete (OTC), kozmetiken me te mire farmaceutike, produkte per femije te shendetshem, materiale mjekesore etj.

Keto produkte mundesohen kundrejt cmimeve shume te favorshme dhe ne nje kohe sa me te shkurter ne shtepine tuaj.

Pertej sherbimit te shpejte e cilesore butrintipharma.com ju mundeson komuniikimin me nje staf te kualifikuar farmacistesh qe do t’ju pergjigjet tne kohe reale e tera pyetjeve tuaja mbi produktet qe deshironi te blini ne kete faqe apo ne nje nga farmacite Butrinti.

 

Ju falenderojme per besimin tuaj, Stafi i Butrintipharma.com

*Ne jemi duke punuar në mënyrë të vazhdueshme për të përmirësuar cilësinë e shërbimit për klientët tanë. Çdo koment ose sugjerim nga ana juaj vlen shumë per ne. Kështu qe mos harroni të na shkruani me email ose ne rrjetet sociale. Ju faleminderit për besimin tuaj. 😀